PIM

All product information easily accessible in one system

De CloudSuite PIM biedt de mogelijkheid om eenvoudig producten te voorzien van ‘rijke’ data. Deze data is essentieel voor een succesvolle e-commerce omgeving. Elk veld kan vertaald worden in door de klant te bepalen talen.

Productfeeds inlezen

Dankzij onze Product Information Management-module hoef je niet langer te werken met verschillende bronnen voor uw productgegevens. Lees heel eenvoudig productfeeds in van verschillende partijen en verrijk deze met attributen, productbeschrijvingen, tags en afbeeldingen.

Alles vanuit één systeem

De aanwezigheid van correcte en volledige productinformatie is het fundament van elke succesvolle webshop; de klant moet immers gemakkelijk kunnen vinden wat hij zoekt. Met PIM beschikt u over uw eigen unieke portal voor het overzichtelijk onderhouden en eenvoudig verrijken van al uw productgegevens. Voortaan staat alles overzichtelijk op één plek.

De hulpmiddelen voor de online marketeer

Met de productdata als basis zet de marketingafdeling in PIM centraal e-commerceacties op zoals productpromoties, marketingcampagnes en speciale productbundels. Ook selecteert je er eenvoudig aanvullende producten (cross-selling) en vergelijkbare producten (upselling) om de orderwaarde te verhogen

Gedetailleerde productinformatie

Productomschrijvingen onderhouden in diverse talen, de boomstructuur inrichten, media toevoegen zoals afbeeldingen en filmpjes, integratie met sociale media, extra zoekwoorden opgeven voor nog betere vindbaarheid en het toevoegen van merkenpagina’s, inspiratiepagina’s en effectieve landingspagina’s. Dit en nog veel meer doe je in onze geavanceerde en zeer gebruikersvriendelijke verzamelplaats voor gedetailleerde productinformatie.

Features

perm_media Media bank

  Pdf files
  Images (jpeg, png)
  Films

timeline Product marketing

  Cross- & upselling
  Bundles & sets
  Meta-descriptions

label_outline Product information

  Various type attributes
  Tags
  Versions (size, colour)

favorite Social

  Product reviews
  Social media integration
  Favourite products

event Campaign marketing

  Brands
  Landing pages
  Campaign management

refresh Data integration

  Adding extra product ranges
  Feeds from third parties

autorenew Product feed marketing

  Offering product feeds to customers
  Sending product feeds to the software of third parties

update Product data manager

  Multiple languages
  Extra keywords for search
  Commercial product tree structure
  Description heredity