Ontmoet CloudSuite op de Webwinkel Vakdagen 2020

20-11-2019 CloudSuite

Ben jij een expert op het gebied van e-commerce en wil je jouw kennis verrijken met nieuwe inzichten of ben je juist nieuw in deze wereld en hongerig om te groeien? Op de Webwinkel Vakdagen vind je altijd de juiste informatie, die je vooruithelpt in jouw branche. Of je nu op zoek bent naar een case study met praktische tips die je zelf kunt toepassen of een sessie over omnichannelstrategie: de Webwinkel Vakdagen bieden het! Meld je aan en vind de informatie die past bij jouw behoeften en interesses.


Registreer je gratis


CloudSuite aanwezig webwinkelvakdagen

Optimale shopping experience voor je klant

De klant centraal! Heel cliché, maar van onmisbaar belang voor een succesvolle online strategie. Gebruiksgemak, snelheid en inspiratie spelen een belangrijke rol bij het creëren van de optimale shopping experience. Maar waar moet je beginnen? Hoewel B2B e-commerce en B2C e-commerce aanzienlijk verschillen, hebben ze gemeen dat de eindgebruiker in beide gevallen een consument is. De experience van een B2C shopper vinden we belangrijk en al standaard, maar waarom zouden we diezelfde ervaring ook niet doorvertalen naar een B2B platform?


Het CloudSuite e-commerce platform is speciaal ontwikkeld voor groothandels en merkfabrikanten. Binnen deze sectoren spelen prijsafspraken, levertijden en bestellijsten een belangrijke rol in het bestelproces. Bezoek onze stand waar wij vanuit onze realistische visie je graag een aantal praktijkvoorbeelden laten zien!

Meet CloudSuite @ STAND 72

Wij maken tijdens de Webwinkel Vakdagen graag kennis met jou! CloudSuite zal je daarnaast alles vertellen over B2B & B2C e-commerce en hoe ons platform jou kan helpen om succesvol online te ondernemen. Wil je al vrijblijvend een afspraak maken met één van onze collega's? Vul dan onderstaand formulier in. Graag tot dan!

CloudSuite borrel

Kom gezellig langs op woensdag 29 januari vanaf 16:00 uur.

Maak vrijblijvend een afspraak