None

Drabbe kiest voor het CloudSuite platform

11-07-2018 CloudSuite

Drabbe, groothandel in machine- en bedieningsonderdelen, kiest voor het CloudSuite platform voor het faciliteren van de volledige customer journey, waarbij de corporate site en de klanten shop samenkomen in één omgeving. CloudSuite werkt in dit project nauw samen met haar kersverse partner Wholesale Consulting Group, voor de integratie met het huidige ERP-systeem Unit4 Agresso Wholesale.


Het familiebedrijf Drabbe is een groothandel in machine- en bedieningsonderdelen. De onderneming kent een rijke geschiedenis en is nog altijd dé specialist als het aankomt op kwalitatief hoogwaardige producten voor machinebouwers en ingenieurs. Onlangs is Drabbe onderdeel geworden van de Elesa+Ganter familie (E+G) die via distributeurs meerdere landen bedient. Met een breed assortiment, kwalitatief duurzame producten, jarenlange technische expertise en advies biedt Drabbe altijd de meest optimale oplossing voor de klant.


Realisatie van een optimale online customer journey

100% bekendheid, 100% digitaal en 100% tevredenheid: het zijn de drie pijlers waar Drabbe voor gaat. Zo wil Drabbe onder andere de vindbaarheid, de productinformatie en de customer journey verbeteren. Om dit ook daadwerkelijk te kunnen realiseren in de toekomst, is verandering nodig. CloudSuite gaat Drabbe voorzien van een optimaal werkende webshop, inclusief CMS, DAM en PIM module. Deze is toekomstbestendig en biedt de mogelijkheid om de website en en shop samen te voegen.


Samenwerking met Wholesale Consulting Group

CloudSuite werkt in dit project nauw samen met kersverse partner Wholesale Consulting Group die haar ESB oplossing inzet om een generieke ESB integratie op te zetten met de onlangs gelanceerde CloudSuite REST API en het door Drabbe gebruikte ERP systeem Unit4 Agresso Wholesale. WCG is specialist op het gebied van Unit4, integratie en MDM.