CloudSuite als IMCC partner aanwezig bij ICT & Logistiek

14-10-2019 CloudSuite

Op 5, 6 en 7 november vindt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de beurs ICT & Logistiek plaats. CloudSuite is als partner van het IMCC aanwezig met een ruime informatiestand en dit jaar voor het eerst: een eigen kennistheater! In dit unieke theater, aan de rand van de expositievloer, verzorgen de partners van het IMCC de hele dag door presentaties over allerlei deelgebieden van supply chain management. Hierin worden veel praktische tips en concrete voorbeelden.

In één minuut waarom je naar de beurs ICT & Logistiek moet komenRegistreer je nu gratis!


De partijen die participeren in het IMCC Plaza zijn Cloudsuite, HSO, IDS, Next Level, Slimstock, Transsmart, WTP en Xtend. Allen zijn specialist in een bepaald deelgebied van supply chain management, zoals inkoop, ordermanagement, warehousing, transport, vastgoed of voorraadbeheer. Wat ze bindt is dat ze allemaal geloven in de kracht van verbinden en het delen van kennis. Tijdens de beurs zul je dit direct merken. Niet de oplossingen en diensten staan centraal, maar het bepalen van de juiste oplossingsrichting en je in contact brengen met de partij die jou het beste hierbij kan helpen.Smart warehousing

De beurs ICT & Logistiek wordt dit jaar gecombineerd met Logistica, de breed georiënteerde logistieke beurs die tijdens de laatste editie in 2017 meer dan 15.000 bezoekers trok. Het thema van beide beurzen is smart warehousing, met speciale aandacht voor big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality en robots.

Netwerken met vakgenoten

Je vindt het IMCC in hal 1 van de ICT & Logistiek beurs op standnummer B060. Samen met de partners van het IMCC creëren we een speciale plek waar bezoekers zich door experts kunnen laten informeren en adviseren over specifieke uitdagingen in supply chain management. Bovendien kun je op onze netwerkstand in contact komen met andere IMCC-leden die graag hun kennis en ervaringen met jouw delen.


Registreer je nu gratis!


Laatste blogs

ERP
Why ERP is integral to omnichannel eCommerce
16-01-2020

Why ERP is integral to omnichannel eCommerce

AI
What’s trending in a new decade of eCommerce?
09-01-2020

What’s trending in a new decade of eCommerce?

AI
What does AI mean for e-commerce?
26-09-2019

What does AI mean for e-commerce?